grafisch ontwerp drukwerk studio luc

Met de vlotte digitalisering van het bedrijfsleven in de laatste 10 jaren is grafisch ontwerp steeds belangrijker geworden. U wilt uw bedrijf immers professioneel presenteren aan (potentiƫle) klanten. Dat begint met een logo, briefpapier, enveloppen en visitekaartjes. Maar gaat ook verder dan dat, met op maat gemaakte producten als vlaggen, autobelettering, bedrijfskleding en natuurlijk uw website. Al deze producten maken samen uw huisstijl. En die moet precies aansluiten op de uitstraling van uw bedrijf.

Wij verzorgen niet alleen het ontwerp, maar kunnen die ook verwerken in de door u gewenste producten. Door onze jarenlange ervaring in Limburg en onze contacten in de drukwereld kan ongeveer alles gerealiseerd worden. Van carwrapping tot werkkleding en van billboards tot koffiemokken, Studio Luc levert.

Bekijk hier alle mogelijkheden op het gebied van grafisch ontwerp. Ook voor bijzondere wensen staan we voor u klaar.

logo ontwerp grafisch design

Logo ontwerp

U kunt uw logo laten ontwerpen bij Studio Luc. Dit kan een vernieuwing van een bestaand logo zijn, maar ook een compleet nieuw ontwerp. Op basis van uw wensen op gebied van object- en kleurgebruik gaan wij aan de slag. U ontvangt dan van ons meerdere voorstellen. Na uw eerste keuze wordt het eerste ontwerp uitgebreid naar meerdere varianten. Zo blijft u het hele proces op de hoogte en kunnen we alle aanpassingen doen die u nodig heeft.

huisstijl ontwerp grafisch design

Complete huisstijl

Als de basiselementen en het logo ontworpen zijn kunnen deze worden verwerkt in een complete huisstijl. Visitekaartjes, briefpapier en enveloppen worden ontworpen en net zolang aangepast tot u helemaal tevreden bent. Ook het drukwerk van deze ontwerpen kunnen we voor u bestellen. Daarnaast kan de huisstijl worden uitgebreid naar andere producten, zoals u bij ‘promotie kunt lezen. Echt professioneel presenteren dus!

grafisch drukwerk

Drukwerk

Studio Luc levert ook verscheidene soorten drukwerk. Onze, of reeds bestaande ontwerpen kunnen in druk worden omgezet. Naast het ‘standaard’ drukwerk zoals visitekaartjes, briefpapier en enveloppen worden er ook zaken als afspraken- en bedankkaartjes, etiketten op rol en wandkalenders geleverd. Door de korte lijnen met de drukkerij, kunnen de producten op een korte termijn en van hoge kwaliteit worden geleverd.

grafisch ontwerp huisstijl drukwerk

Promotie

Uw ontwerpen kunnen ook in promotionele objecten worden omgezet. Als u een bestaande ontwerp heeft, vraag dan altijd het vectorbestand op. Mocht dat niet beschikbaar zijn, dan kunnen we dit tegen een kleine meerprijs voor u opmaken. De meest uiteenlopende materialen kunnen we leveren. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfskleding, stickers, aanstekers, ballonnen, pennen, waterflesjes, vlaggen en zelfs telefoonhoesjes!

Op zoek naar grafisch ontwerp of drukwerk?

Als u op zoek bent naar grafisch ontwerp en/of drukwerk in alle soorten en maten, dan bent u bij Studio Luc aan het juiste adres.

Alle ontwerpen en illustraties worden in vector opgemaakt, waardoor ze na oplevering ook overal voor inzetbaar zijn.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op via 06-21576931 of vul het contactformulier in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem dan contact op met Studio Luc!

*