Grafisch ontwerp

Effectief ontwerp dat doelstellingen realiseert.

Illustraties laten maken voor een infographic. Een logo ontwerp voor uw bedrijf. Of bedrijfskleding voor uw werknemers. Wat het ook is, Studio Luc kan uw ontwerp en de realisatie in reclame of drukwerk verzorgen. Ontwerp dat effectief uw uitstraling ademt. 

Logo ontwerp

De beste herkenning van uw merk.

Een logo is simpel. Het zorgt voor de herkenning van uw organisatie. Niks meer en minder. Een goed logo is dan ook niet mooi of niet mooi. Het is goed of slecht. Passend of niet passend. Bij Studio Luc houden we dan ook sterk rekening met de keuze in stijl, typografie, vormen en kleuren. Die moeten naadloos aansluiten op uw wensen, maar ook op de branche en uw doelgroep.

logo ontwerp schets

Huisstijl ontwerp

Een visuele identiteit voor uw organisatie.

De grafische presentatie van uw bedrijf wordt bepaald in een huisstijl. Dat zit hem niet alleen in enveloppen en een visitekaartje. Denk bijvoorbeeld ook aan presentaties, autobelettering of de bedrijfskleding van uw werknemers. In een huisstijl wordt het gebruik van typografie, vormen, elementen, kleur en zelfs de stijl van fotografie vastgelegd. Alles overzichtelijk gepresenteerd in een huisstijl handboek.

Brand development

Ontwikkel geen logo, maar een merk.

Een merk is het totaal aan ervaringen, indrukken en kennis die een persoon heeft over uw product, service of organisatie. Het gaat dan ook een flinke stap verder dan alleen een logo of een huisstijl. Op basis van onderzoek binnen uw organisatie en de branche ontwikkelt Studio Luc uw merk. Een merk dat, zowel in- als extern, voor een goede communicatie zorgt. Een geweldige investering voor de lange termijn.

Illustraties

Volledig op maat voor u getekend.

Tekeningen of illustraties kunnen complexe informatie helder en inzichtelijk maken. Denk bijvoorbeeld aan een infographic over een onderzoeksrapport of een cartoon over de workflow van uw organisatie. Studio Luc levert vector illustraties volledig op maat. Écht volledig op maat, waardoor u alles naar uw wens kunt laten illustreren.

Reclame en drukwerk

Ontwerp en realisatie in alle soorten en maten.

Voor de meest uiteenlopende reclamematerialen en drukwerk levert Studio Luc niet alleen het ontwerp. We kunnen ook de realisatie voor u uit handen nemen. Van een complete beurswand tot aan USB sticks, u kunt het zo gek niet bedenken. Alles met een korte doorlooptijd en levering aan huis.

Heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op!

Scroll naar top