Illustraties door een tekenaar

Laat uw ideeën visualiseren.

Ingewikkelde informatie begrijpelijk maken kan het beste visueel gedaan worden. Dit kan natuurlijk met video, maar ook met illustraties of tekeningen. Studio Luc tekent uw ideeën volledig op maat en maakt complexe informatie weer inzichtelijk. Denk bijvoorbeeld aan een infographic over een onderzoeksrapport of een cartoon over de workflow van uw organisatie.

Vector illustraties op maat

Bruikbaar voor ieder doeleinde en project.

Alle illustraties worden in vector opgeleverd. Dit betekent dat deze geen vast formaat hebben, maar op te schalen zijn tot iedere gewenste grootte. Als u bijvoorbeeld een infographic laat illustreren zijn de bestanden daarna ook geschikt voor animatie, drukwerk, webdesign of reclamematerialen. Iedere tekening of illustratie kan dus volledig in uw huisstijl worden opgenomen!

Workflow illustraties maken

Wat kun u verwachten?

In de briefing beschrijven we het verhaal, welke tekenstijl gebruikt gaat worden, de doelgroep en de manier van publicatie.
In de eerste opzet, volledig gebaseerd op de briefing, komt uw verhaal al tot leven. Uiteraard is er de mogelijkheid om nog zaken aan te passen.
In deze revisieronde worden de voorstellen aangepast naar gewenste kleuren, eventuele typografie of andere kleine aanpassingen.
De uitgewerkte illustraties worden opgeleverd in vector en u krijgt van ons de definitieve bestanden aangeleverd.

Heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op!

Scroll naar top