Over Studio Luc

Waar koffie wordt omgezet in multimedia.

Studio Luc is in 2007 opgericht door Luc Bemelmans. In eerste instantie lag de focus op lokale media in de vorm van een blog. Lokaal nieuws werd vanuit het heuvelland overzichtelijk gepresenteerd in een van de eerste digitale nieuwsvoorzieningen van Zuid-Limburg.

In de loop der tijd werd er steeds vaker multimedia geproduceerd voor deze blog. Zo werd het accent naast de nieuwsvoorziening meer en meer gelegd op video en webdesign.

Vanaf 2009 werden digitale mediaproducties rechtstreeks aan bedrijven geleverd. Deze producties varieerden van fotografie en videoproductie tot aan grafisch ontwerp en webdesign.

Naar mate de vraag groeide naar dit soort producties werd de na enkele jaren de keuze gemaakt om de focus volledig te richten op het produceren van visuele communicatie.

Vanaf toen heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een full-service bureau op het gebied van digitale mediaproducties. Multimediaal, creatief en kwalitatief sterk: dát is Studio Luc. Een scala van opdrachtgevers, variërend van MKB’ers, particulieren, verenigingen tot (semi)-overheidsinstanties, hebben wij al mogen helpen. Korte lijnen, een vast aanspreekpunt en maatwerk zijn in ieder geval verzekerd. We staan klaar om ook uw project tot een succesvol einde te brengen.

Heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op!

Scroll naar top