Video laten maken?

Het wordt steeds belangrijker om onderscheidend te zijn in de markt. Met een bedrijfs- of productvideo geeft u een sterke eerste indruk af aan potentiële klanten. De video kan bijvoorbeeld uiteenzetten hoe uw product gemaakt wordt of het beste gebruikt kan worden. Een format in de vorm van een interview is ook een mogelijkheid, waardoor u een sterk persoonlijk visitekaartje richting de kijker afgeeft. U kunt ook de potentiële klant informeren over uw dienstenpakket en op welke manier deze ingezet kunnen worden. Verschillende invalshoeken dus, die zoveel verder gaan dan een advertentie in een krantje.

Centraal gelegen in Zuid-Limburg

Studio Luc produceert vanuit Valkenburg aan de Geul, gelegen tussen Maastricht en Heerlen in het zuiden van Limburg. Alle producties worden volledig met eigen materiaal gerealiseerd, zonder derde partijen. Doordat u één aanspreekpunt heeft die de hele productie van A tot Z voor u realiseert komt u nooit voor verassingen te staan. Immers, vanaf het eerste vrijblijvende gesprek waarin u uw wensen kenbaar maakt totdat de videoproductie wordt opgeleverd heeft u met mij te maken. U bent dan ook verzekerd van heldere communicatie, die vertaald wordt in een visuele boodschap richting uw doelgroep.

video animatie cartoon studio luc

Keuzes in verschillende soorten videoproducties

De ene video is de andere niet. Er zijn twee hoofdzaken die nooit uit het oog mogen worden verloren bij de productie van een video: de boodschap en de doelgroep. Op basis van deze twee fundamentele zaken wordt een script geschreven en een format gekozen dat hierbij het beste past. Formats voor video zijn er in alle soorten en maten. Hieronder kunt u kiezen tussen opnames met een camera of vector ontwerp voor een cartoon 2d animatie  Welk format past het beste bij uw verhaal en bijbehorende doelgroep?

Opnames voor bijvoorbeeld een bedrijfs- of productvideo

camera opnames commercial studio luc

2D animatie op basis van cartoon ontwerp

2d cartoon animatie vector ontwerp

Er zijn heel wat keuzes om een geschikte video te laten maken door een reclamebureau. Ook op gebied van inzetbaarheid. Zo kunt u bij Studio Luc ook alleen een cameraman inhuren, zonder een gehele productie te hoeven kopen. Voor particuliere opdrachten ben u ook aan het juiste adres. Laat uw mooiste momenten, zoals een bruiloft, jubileum of receptie, vastleggen op beeld. Ook artiesten kunnen bij Studio Luc terecht voor een videoclip.

En mocht u bijzondere wensen hebben die u niet kunt terugvinden op deze website? Geen probleem, geef ons een belletje en we bespreken graag, uiteraard geheel vrijblijvend, alle mogelijkheden met u.

Video laten maken door Studio Luc?

Heeft u nog vragen of wil u meer informatie? Neem dan contact op met Studio Luc via 06-21576931 of vul het contactformulier in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

*