Een full HD video laten maken?

Met een video wordt je boodschap op een effectieve manier overgebracht op de kijker. Of het nu gaat om een bedrijfsvideo, productvideo of een interview, de combinatie van beeld en geluid gaat zoveel verder dan een advertentie in een krantje. Laat uw informatie dus ook in een aantrekkelijke video vertellen!

Bij Studio Luc maken we gebruik van verschillende productiemethoden. Niet alleen krijgt u ruime keuze uit een arsenaal aan rechtenvrije muziek en topkwaliteit voice-over stemmen in meer dan 25 talen. Ook op het gebied van video wordt er gewerkt met diverse tools. Met bijvoorbeeld een camerakraan, voor de meest vloeiende en unieke perspectieven.

Hieronder vind u het productieproces voor het maken van een video.

maastricht ouw brugk
2d cartoon animatie vector idee creatief

Scripting

Een script is het fundament voor iedere video. Op basis van uw wensen en de informatie die in de video moet worden weergegeven wordt er een script en storyboard gemaakt. Hierin staat globaal wat er in de film te zien is, wat de voice-over vertelt en met welke tools de opnames gemaakt worden.

muziek audio voice-over stem productie animatie

Audio

Ook de audio kan een video maken of breken. Daarom werkt Studio Luc alleen met topkwaliteit voice-over stemmen (in meer dan 25 talen!) en rechtenvrije muziek. Van zowel de stem als de muziek krijgt u van Studio Luc meerdere demo’s te horen, waaruit u een keuze kunt maken. Uiteraard adviseren we u hierin graag.

full hd video camera opnames film

full HD opnames

Dan is het eindelijk zover. De opnamedag(en) is aangebroken! In overleg zijn we tot de juiste dag (vaak weersafhankelijk) en locatie gekomen. De opnames zelf worden altijd in full HD (1920x1080p 50fps) gemaakt. Diverse tools, waaronder een camerakraan, staan volledig tot uw beschikking.

dvd productie

Montage en editing

Na de opnames volgt de montage. Hierin worden de beelden op nauwkeurige wijze gematcht met de audioproductie. Daarnaast worden er animaties gemaakt van bijvoorbeeld teksten of logo’s. Tot slot de beeldbewerking, waarbij vooral de kleuren van de opnames worden bewerkt voor een prachtig resultaat.

Voorbeelden van eerder gemaakte video’s

Video commercial motoropleiding

Voor Osseforth opleidingen uit Elsloo maakte Studio Luc deze commercial voor de motoropleiding. Deze video is net even anders ingedeeld dan de ouderwetse “wij zijn goed in dit, dit en dat”-commercials.

Zo wordt er een epische sfeer gemaakt door de Engelse voice-over van James Clamp en de cinematische muziek. In het eerste deel van de video wordt de kijker enthousiast gemaakt voor het motor rijden. Daarna volgt de heldere uitleg waarin duidelijk wordt dat je bij Osseforth opleidingen daarvoor aan het juiste adres bent.

Meer info over een motoropleiding krijg je bij Osseforth opleidingen.

Videoclip Wir sind Spitze!

Voor de bekende Limburgse formatie Wir sind Spitze! maakte Studio Luc de videoclip van het nummer “100x verrückter”. De opnames werden ingepland op een zonnige dag en als locatie werden enkele mooie plekjes in Zuid-Limburg uitgekozen.

Meer informatie over de band en de muziek vind je bij Wir sind Spitze!

Korte commercial met interviews

In het Zuid-Limburgse Vaals kunnen raceliefhebbers hun hart ophalen bij Outdoor Karting Vaals. Enkele jaren geleden maakte Studio Luc een korte commercial. Het format dat hierbij bedacht was een combinatie van voice-over en interviews.

Zo krijg je als kijker een persoonlijke indruk van de ondernemers achter het bedrijf. Daarbij maakt de voice-over de informatie en de interviews compleet.

Ben je gek op karten? Kijk dan eens bij Outdoor Karting Vaals.

Kosten video laten maken

De kosten van een video kunnen sterk variëren. Dit is sterk afhankelijk van de benodigde opnames en extra diensten zoals een voice-over of animatiewerk. Hieronder vindt u een globaal overzicht die u als richtlijn kunt aanhouden.

Wilt u een duidelijke prijs zonder fratsen? Neem dan contact op en wij maken u een vrijblijvende offerte op maat!

vector cartoon design
Budget
vanaf
€ 500,-
ex. BTW
Full HD opnames < 4 uur
Rechtenvrije muziek
Montage video ± 2 minuten(
Nabewerking audio en video
Animaties
Voice-over
Interviews
Camerakraan en drone
vector cartoon design
Normaal
vanaf
€ 1000,-
ex. BTW
Full HD opnames < 6 uur
Rechtenvrije muziek
Montage video ± 3 minuten
Nabewerking audio en video
Animaties eenvoudig
Voice-over
Interviews
Camerakraan en drone
vector cartoon design
Pro
vanaf
€ 1500,-
ex. BTW
Full HD opnames > 6 uur
Rechtenvrije muziek
Montage video > 3 minuten
Nabewerking audio en video
Animaties pro
Voice-over
Interviews
Camerakraan en drone
vector cartoon design

Productietijd

Uw nieuwe video kan binnen 14 dagen klaar zijn.
Hierbij wordt er van uit gegaan dat de montage direct na de laatste opnamedag(en) van start kan gaan.

Interesse om een video te laten maken?

Wilt u ook een video van hoge kwaliteit laten maken om in te zetten als promotiemateriaal? Denk bijvoorbeeld aan een belangrijke presentatie, een product- of bedrijfsvideo voor op de website of trek de aandacht op een beurs!

Zoals u kunt zien zijn er talloze mogelijkheden voor het maken van een goede video. Laat ook uw informatie of boodschap op een geweldige audiovisuele manier tot uiting komen.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Studio Luc via 06-21576931 of vul het contactformulier in en dan bellen of mailen we u zo spoedig mogelijk terug.

Neem dan contact op met Studio Luc!

*