Video laten maken

Visuele marketing die doel treft.

Een boodschap onderscheidend in de markt zetten. Met een goede video speelt u het klaar. Met de combinatie van beeld en geluid kunt u meer bereiken dan met welke andere marketingtool dan ook. Of u nu uw organisatie, product of een dienst in de spotlights wil zetten. Video is anno nu dé online tool om uw doelgroep te bereiken.

Video marketing

Welk type gaat u inzetten?

Of u nu een animatievideo, commercial, bedrijfsvideo of een instructie video wilt laten maken. De productie op zich is altijd ondersteunend aan uw boodschap en doelgroep. In een brainstormsessie wordt besproken hoe we uw doelen kunnen bereiken. Ook het platform van publicatie speelt hierin een rol. Wordt de productie op een trade show getoond of gaat u ermee adverteren op social media? In deze en andere mogelijkheden adviseert Studio Luc u graag!

Animatievideo

Verfrissende illustraties, heldere communicatie

Een animatievideo kan bij uitstek een ingewikkelde boodschap in korte tijd helder maken. Bij Studio Luc worden alle vector illustraties volledig op maat voor u getekend. Zelfs volledige 3d modellen kunnen we helemaal naar uw wens opmaken. Hierdoor krijgt u een unieke animatievideo die uw doelgroep weet te bereiken.

Commercial

Actie, actie en nog eens actie

Een commercial is de beste call-to-action die bestaat. In een korte tijd moet de kijker worden overtuigd om tot actie over te gaan. Het schreeuwt om creativiteit om dit in zo’n kort tijdsbestek voor elkaar te krijgen. Op het gebied van tekst, stem, muziek, beeld en animatie. Veel opties dus, waarin Studio Luc u graag adviseert.

Bedrijfsvideo

Maak de indruk die uw bedrijf verdient

Met een video over uw bedrijf laat u zien wat u levert en waarom u daar zo goed in bent. Daarmee geeft u de kijker een kijkje in uw keuken. U kunt met een bedrijfsvideo niet alleen een goede indruk achterlaten, maar ook gelijk vertrouwen opbouwen naar uw potentiële klanten. Met een script op maat verzekert u zich van onderscheidende communicatie!

Instructievideo

Glasheldere visuele uitleg

Een instructievideo een geweldige tool als u een product of dienst heeft waarvoor u extra communicatie naar uw eindgebruiker wilt inzetten. Door het combineren van beeld en geluid kunt u in korte tijd zaken verduidelijken. Een veel lagere drempel dan een geschreven handleiding en ideaal voor online gebruik.

Aftermovie

Een sfeervolle impressie van uw evenement

Aftermovies behoren tot de meest populair content op social media. Laat bezoekers uw event herbeleven of gebruik het beeldmateriaal in een promo voor een volgende editie. Een geweldige tool op het gebied van event marketing. Een snelle montage is gegarandeerd, waardoor u snel kunt communiceren na afloop van uw event!

Heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op!

Scroll naar top