Aftermovie laten maken

Een sfeervolle impressie van uw evenement.

In het kader van event marketing is er geen betere tool dan een aftermovie. Daarbij is het een van de populairste soorten video content voor social media. Laat bezoekers uw event herbeleven. Of gebruik de beelden ter promotie van een volgende editie. We garanderen dat de aftermovie snel online staat na uw event, zodat u uw marketingmoment niet voorbij laat gaan!

Mogelijkheden voor een aftermovie

Een passende keuze voor elk evenement.

Aftermovies zijn er in verschillende stijlen. Samen bekijken we welke stijl het beste past bij uw evenement. Wellicht zijn dat slow-motions om sfeerbeelden te benadrukken. Het kan ook met een interview zijn om meer informatie mee te geven aan de kijker. Studio Luc adviseert u graag in een passende stijl voor uw video.

aftermovie

Hoe wordt een aftermovie gemaakt?

Neem een kijkje in onze keuken.

In een persoonlijk gesprek bespreken we samen uw event en welke mogelijkheden er zijn. Deze brainstormsessie dient als rode draad voor de video. Het bepaalt namelijk de stijl van opnames, muziek, voice-over en muziek.

Tijdens de opnamedag(en) volgt Studio Luc het overeengekomen script. Dit kan een enkele camjo zijn, maar ook met meerdere cameramensen. Opnames met een camerakraan, dolly en steadicam zijn allemaal mogelijk.

Het monteren van alle opnames bepaalt de sfeer die uw video gaat uitstralen. Ook hierbij wordt het script natuurlijk strak gevolgd. We garanderen dat de video zo snel mogelijk na uw evenement gemonteerd en aangeleverd wordt.

Na aanlevering van het eindresultaat kunt u de video publiceren. Via social media, uw website of andere afgesproken kanalen. Bekijk hiervoor ook onze handige opties voor video hosting.

Veelgestelde vragen

Handig om te weten.

De kosten zijn afhankelijk van het aantal uren dat in de productie gestoken mag worden. Een vuistregel hiervoor is dat het aantal uren voor het maken van opnames vaak gelijk ligt aan het aantal uren dat nodig is voor de montage van de aftermovie..
Als de opnames op één dag gerealiseerd kunnen worden, dan kan de aftermovie (in overleg) binnen 36 uur worden aangeleverd.

Natuurlijk. Als u graag meer informatie wilt meegeven in de aftermovie wordt er een interview gedaan tijdens de opnames. Het interview wordt naadloos in de eindproductie gemonteerd.

De aftermovie mag rechtenvrij op internet en social media worden gepubliceerd. Overige publicatiekanalen, zoals televisie, gebeurt in overleg.

Uiteraard. Als u zelf beelden heeft gemaakt tijdens uw event, dan kan Studio Luc ook alleen de montage van de aftermovie voor u uit handen nemen.

aftermovie

Heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op!

Scroll naar top