Video hosting

Strakke publicatie in uw eigen huisstijl.

Uw videoproductie is opgeleverd. Klaar om te knallen! Het gros van de video’s wordt steeds vaker alleen nog gepubliceerd op het internet. Ook dan is het zaak om de video professioneel te tonen. Met snelle video hosting, een videoplayer in uw huisstijl en de mogelijkheid tot een call-to-action aan het einde!

Mogelijkheden bij video hosting

Combineer de service van Studio Luc met de kracht van Vimeo.

Hosting / dataverkeer

Een video is qua bestandsgrootte groter dan teksten en foto’s. Video’s vragen dan ook veel meer dataverkeer en speciale technieken op het gebied van buffering. Alles is geoptimaliseerd voor korte laadtijden!

Crossbrowser

Uw video moet natuurlijk in alle (mobiele) browsers perfect zijn af te spelen. Sommige browsers vragen speciale formaten zoals .ogv of .webm. Met de video hosting bent u verzekerd van cross-browser compatibility.

Custom player

Natuurlijk, YouTube is leuk en na Google de grootste zoekmachine. Maar voor professionele doeleinden zijn er geen opties om de stijl te wijzigen. Via vimeo is er wel de optie om verschillende zaken aan te passen.

Call-to-actions

De kijker heeft uw video gezien. En dan? Is er een interactieve call-to-action die de kijker tot actie overhaalt? Ja, er zijn zelfs meerdere mogelijkheden. Bekijk enkele hieronder of neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Wat gebeurt er na uw video?

Laat uw marketingmoment niet verloren gaan.

Call-to-action

Als uw video is afgelopen kunt u een titel, korte tekst, knop en eventueel een extra link laten zien om de kijker tot actie te laten overgaan.

Delen

Geef de kijker de mogelijkheid om de video te delen via Facebook, Twitter, Tumblr, e-mail of de mogelijkheid tot het embedden van de video op een andere website.

Custom afbeelding

Als de video is afgelopen verschijnt er een afbeelding, die op maat voor u gemaakt kan worden. Handig voor als u niet alle info in de call-to-action kwijt kunt.

Loop

Laat de video simpelweg herhalen als deze is afgelopen.

Heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op!

Scroll naar top