Webdesign

Een prachtige website die gevonden wordt.

Goed webdesign is het beste visitekaartje voor uw organisatie. Studio Luc realiseert websites en de bijbehorende content die uw merk ademen en voor de juiste uitstraling zorgt richting uw doelgroep. 

Een nieuwe website

Waar u allemaal aan moet denken.

Als u een nieuwe website wilt laten maken komt er heel wat op u af. Domeinnaam en hosting, ontwerp, realisatie, technisch onderhoud, beheer, responsiviteit, zoekmachine optimalisatie, privacy wetgeving, fotografie of zelfs video. Als u er niet in thuis bent kan het overweldigend overkomen. Bij Studio Luc begrijpen we dat en kunnen we u in het hele proces, van A tot Z, volledig ontzorgen.

webdesign

Domeinnaam en hosting

Snelle service en topkwaliteit.

First things first. Als u een website wilt laten maken of een e-mailadres wilt gebruiken heeft een domeinnaam en hosting nodig. Niet heel spannend, maar wel het fundament waarop u verder kunt bouwen. U kunt bij ons uw gewenste domeinnaam snel en kostenloos laten registreren. Onze hosting is van topkwaliteit en full managed. Geen zorgen dus over technische zaken of support tickets. Wij regelen het voor u.

De inhoud van uw website

Structuur, teksten, fotografie en video.

Het is belangrijk om te weten wat de inhoud van uw website zal zijn. Welke menustructuur en pagina’s gaan we maken. Zijn er al teksten en foto’s beschikbaar of wilt u deze nog laten maken? Wellicht heeft u al een video die u in de website wilt integreren. In al dit soort vragen brengt Studio Luc in samenwerking met u structuur. Want pas als de inhoud duidelijk is kan er een goed ontwerp worden gemaakt.

De realisatie van uw website

Van ontwerp tot aan zoekmachine optimalisatie.

De mooiste stap naar een nieuwe website. Op basis van het goedgekeurde ontwerp gaat Studio Luc voor u aan de slag. Het ontwerp wordt naadloos doorgevoerd en de inhoud en functionaliteiten worden ingebouwd. Ook wordt rekening gehouden met de zoekmachine optimalisatie en de conversie. Want uw website moet niet alleen mooi zijn, maar ook gevonden worden en bezoekers omturnen tot klanten!

Klaar.. of toch niet?

Blijvend beheer, ondersteuning en onderhoud.

Een mooi moment. De nieuwe website is klaar om live te gaan. De social media posts staan al ingepland en iedereen wil graag een kijkje nemen. Was het dat? Nee, nu begint het pas. Studio Luc zorgt ervoor dat u of uw team eenvoudig uw website kan beheren. Daarnaast zijn we blijvend bereikbaar voor ondersteuning of trainingen. Én uw website krijgt een periodieke onderhoudsbeurt waardoor kwaliteit, snelheid en veiligheid gewaarborgd blijft!

Heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op!

Scroll naar top