Beheer uw eigen website als een PRO

Eenvoudig content toevoegen en beheren.

Studio Luc zit al meer dan tien jaar in het webdesign. Waar vroeger een website met enkele pagina’s al voldeed is dat tegenwoordig wel anders. Een website staat niet meer stil. Het beheren van nieuws, evenementen, campagnes, portfolio, recensies of kortingsacties is ontzettend belangrijk. Laat zien dat uw organisatie leeft!

Heeft u het beeld dat het beheren van uw website moeilijk is? Met vage termen als FTP, databases of programmeercode? Die tijden zijn voorbij! Met deze revolutionaire software wordt het beheren van uw website zo eenvoudig als het typen van een Word document. Ontdek de mogelijkheden van content PRO.

Een website maken is toch niet moeilijk?

Een website maken en beheren is een wezenlijk verschil.

Ook wij zien die loze kreten op televisie voorbij komen. “Een website maken kun je zelf #geenrocketscience”. Onzin. Webdesign is een vak apart. Ontwerp, teksten schrijven, hosting, SEO, reponsiviteit, rekening houden met de privacywet en e-mailverkeer. Zomaar een paar voorbeelden die optimaal op elkaar afgestemd moeten zijn voor een goede website. Een website beheren daarentegen is met contentmanager PRO wél eenvoudig. Studio Luc richt uw website dusdanig in dat het toevoegen en beheren van content kinderspel wordt. In deze inrichting houden we rekening met het ontwerp van de website. Als u bijvoorbeeld een titel of tekst toevoegt, is deze al helemaal opgemaakt in de huisstijl. U hoeft dan alleen nog maar te typen.

Voordelen van content PRO

Geschikt voor zowel kleine als grote organisaties.

De licentie op deze software kost nog geen € 80,- per jaar. Door de lage kosten is het zowel geschikt voor kleine als grote organisaties. Een kleine zelfstandige kan makkelijk snel een bericht plaatsen, openingstijden aanpassen of tarieven wijzigen. Een grote organisatie kan op haar beurt met meerdere gebruikers content beheren of toevoegen.

Combineer de kracht van deze software met de vertrouwde service van Studio Luc. Bij ons geen support tickets of lange wachtrijen aan de telefoon. Wél snel en duidelijk antwoord op je vraag. We kijken even online met u mee of je kunt een workshop volgen waarin we alle ins-en-outs met je doornemen.

Heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op!

Scroll naar top