Domeinnaam registreren

De eerste stap naar een nieuwe website.

Een eigen domeinnaam registreren is uw eerste stap naar een nieuwe website. Onder deze naam wordt uw website namelijk gevonden op het internet. Ook worden uw e-mailadressen en de hosting aan deze domeinnaam gekoppeld. Met het registreren van een domeinnaam kunt u al vanaf €12,50 per jaar een exclusief plekje op het internet krijgen.

Check de beschikbaarheid

Bekijk snel of uw domeinnaam nog vrij is.

Uw domeinnaam nog vrij?

Mooi, wij registreren deze kostenloos voor u.

Neem contact met ons op en wij verzorgen de registratie kostenloos voor u. Nadat de registratie van de domeinnaam is voltooid kan de hosting gekoppeld worden. Hierdoor kan er een website op geplaatst worden en is het mogelijk om e-mailadressen aan te maken. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd even contact opnemen voor meer informatie.

Veelgestelde vragen

Handig om te weten.

De kosten van een domeinnaam hangen af van de domeinextensie. Zo is een .nl domein (€ 12,50 per jaar) goedkoper dan een .com domein (€ 22,50 per jaar). De nieuwe extensies, zoals .amsterdam zijn de duurste. Welke extensie het ook is, Studio Luc verzorgt de registratie kostenloos voor u.
Een domeinnaam wordt jaarlijks gefactureerd. Een maand voordat uw domeinnaam afloopt kunt u ervoor kiezen deze op te zeggen. Aan het opzeggen van de domeinnaam zijn geen kosten verbonden.
Ja als u een domeinnaam door Studio Luc laat registreren, dan blijft u wel de eigenaar van het domein. U kunt deze dan ook naar iedere gewenste partij verhuizen.
Nee, maar u heeft wel een domeinnaam nodig om daar een e-mailadres aan te laten koppelen. Om ook daadwerkelijk een e-mailadres te gebruiken, heeft u ook hosting nodig.

Heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op!

Scroll naar top