Zoekmachine optimalisatie

Laat uw website gevonden worden door Google.

U heeft een website en geïnvesteerd in ontwerp en ontwikkeling. Maar nu blijkt dat de website amper gevonden wordt. Zonde, want uw visitekaartje mag niet onopgemerkt blijven. Door inhoudelijke en technische aanpassingen kan uw website beter geïndexeerd worden door Google. Met zoekmachine optimalisatie kunnen wij dit ook voor uw website realiseren.

Goede teksten

Kwalitatieve inhoud blijft het allerbelangrijkst.

Er zijn veel zaken die invloed hebben op de positie van je website bij Google. Een SSL certificaat, responsiviteit en bijvoorbeeld snelheid. De inhoud blijft echter cruciaal. Gestructureerde en goed geschreven teksten, die op de juiste technische manier worden aangeboden aan de zoekmachines. Het wordpress CMS, waarmee Studio Luc het webdesign verzorgt, scoort van nature al goed op het gebied van SEO. Aangevuld met kwalitatieve content en technische aanpassingen kan ook uw website worden geïndexeerd door Google.

Technische aanpassingen

De website op de juiste manier opserveren.

Zoekmachines scannen je website volledig geautomatiseerd. Het is dan ook belangrijk om de website zodanig in te richten dat deze robots hun werk goed kunnen doen en dat ze uw website op goed indexeren.

  • Zoekwoord optimalisatie
  • Google voorvertoning
  • Leesbaarheidstest
  • Controle dubbele inhoud
  • Instellen redirects​
  • Juiste permalinks
  • Sitemap
  • robots.txt en .htaccess

Veelgestelde vragen

Handig om te weten.

Dat kan niemand garanderen. Er zijn vele factoren die invloed hebben op uw positie binnen de zoekmachines. Op sommige factoren kunnen wij ook geen invloed uitoefenen, bijvoorbeeld de geschiedenis van uw domeinnaam. Waar we wel voor zorgen is dat we alles volledig optimaliseren, zodat uw website het meeste uit zoekmachine optimalisatie haalt.

Zoekmachine optimalisatie kan eenmalig gedaan worden, maar ook op periodieke basis. U haalt er het meeste uit als u de website blijft optimaliseren, bijvoorbeeld met nieuwe content.
Ja. Een voorbeeld is het instellen van Google services, zoals Google my business. Echter de technische en inhoudelijke aanpassingen zijn vaak maatwerk, waarbij iets meer kennis nodig is.

Heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op!

Scroll naar top