Webdesign Limburg

Waarom zou u een nieuwe website of webdesign bij Studio Luc laten maken? Wellicht heeft u een neefje dat handig is met computers of kent u wel 5 andere bedrijven die goed zijn met websites. En dan is er altijd nog die website die zegt dat u zelf wel even 1-2-3 een website in elkaar kan draaien met een ontzettend handig stappenplan. Ons advies: doe het niet! Een echt goede website is zowel vak- als maatwerk. Een timmerman laat je immers ook niet tegelzetten en een elektricien is net iets minder handig met het sanitair van uw badkamer. Bij Studio Luc krijgt u gegarandeerd een website die voldoet aan alles eisen anno nu. Dat is inclusief ontwerp, alle mogelijke functies, domeinnaam en hosting, onderhoud en service.

Website ontwerp

Het ontwerp voor uw nieuwe website wordt volledig opgemaakt naar uw huisstijl. Heeft u nog geen huisstijl of wilt u deze vernieuwen. Kijk dan verder naar de opties bij onze afdeling grafisch ontwerp.

wordpress webdesign studio luc
wordpress cms

WordPress CMS

Alle websites worden gemaakt met het open-source systeem WordPress. Dit biedt veel voordelen wat betreft de functies en beheer van uw website. Via een overzichtelijk CMS (beheersysteem) en met hulp van ons kunt u op eenvoudige wijze uw eigen website bijhouden.
domeinnaam hosting ssl

Domeinnaam en hosting

Studio Luc regelt de registratie van uw domeinnaam en de hosting van uw website. Hosting zorgt er voor dat uw website 24/7 goed, veilig en snel bereikbaar is. Topkwaliteit servers en gratis SSL versleuteling voor een nieuw domein worden u gegarandeerd bij Studio Luc.

wordpress website onderhoud

Onderhoud

Een website onderhouden met het CMS systeem WordPress is relatief eenvoudig. Mocht u geen tijd of zin hebben om er zelf aan te beginnen kunnen we dit ook voor u uit handen nemen. Klein onderhoud is zelfs helemaal gratis als u ook uw domein bij ons gehost hebt!

responsive website webdesign

Responsive design

Mobiel browsen neemt de laatste jaren alsmaar toe. Alle nieuwe websites krijgen responsive design. Dit betekent dat uw nieuwe website zich automatisch aanpast aan het scherm waarop deze bekeken word. Hierdoor wordt uw website ook op mobiel en tablet perfect weergegeven.

WordPress website laten maken bij Studio Luc

Als u een website wilt laten maken, dan bent u bij Studio Luc aan het juiste adres. Wij maken een design op basis van uw wensen of huisstijl. Alle nieuwe websites worden gratis responsive gemaakt, waardoor uw bezoekers uw website ook perfect via mobiel of tablet kunnen bekijken.

Daarnaast levert Studio Luc betrouwbare en snelle hosting, inclusief gratis SSL versleuteling. Daarbij weten we de kosten met € 10,- per maand heel laag te houden. Klein onderhoud is voor domeinen die u bij ons gehost hebt zelfs helemaal gratis!

Maar na oplevering van uw website stopt het niet bij Studio Luc. Service staat namelijk hoog in het vaandel. U kunt ten alle tijde terecht voor vragen en informatie. Of het nu een telefoontje, appje of e-mail is, hulp is altijd dichtbij.

De voordelen van webdesign door Studio Luc:

  • Op maat gemaakt WordPress webdesign
  • Gratis responsive webdesign
  • Eenvoudig CMS om uw website te beheren
  • Betrouwbare en snelle hosting
  • Gratis SSL versleuteling (https)
  • Klein onderhoud bij ons gehoste website gratis
  • Hulp of een wijziging kost slechts een mailtje

Kosten website laten maken

De kosten van een website kunnen sterk variëren. Dit is namelijk volledig afhankelijk van uw wensen, daar wij alleen maatwerk leveren. Hieronder vind u een globaal overzicht van de kosten die u kunt verwachten.

Wilt u een duidelijke prijs zonder fratsen? Neem dan contact op en wij maken u een vrijblijvende offerte op maat!

vector cartoon design
Budget
vanaf
€ 750,-
ex. BTW
CMS systeem
Webdesign < 15 uren
Responsive design
Support
SEO
Google Analytics
Webshop
Domeinnaam en hosting
vector cartoon design
Normaal
vanaf
€ 1250,-
ex. BTW
CMS systeem
Webdesign < 25 uren
Responsive design
Support
SEO
Google Analytics
Webshop
Domeinnaam en hosting
vector cartoon design
Pro
vanaf
€ 1650,-
ex. BTW
CMS systeem
Webdesign > 30 uren
Responsive design
Support + Beheer
SEO pro
Google Analytics
Webshop
Domeinnaam en hosting (1e jaar)
vector cartoon design

Productietijd

Uw nieuwe website kan al binnen 15 werkdagen klaar zijn.
Hierbij is Studio Luc wel afhankelijk van de door u aangeleverde content.

Interesse in een nieuwe website?

Wilt u een nieuwe website laten maken op basis van het WordPress CMS-systeem? Laat u zich dan informeren door Studio Luc, wij zitten graag met u om de tafel om alle mogelijkheden te bespreken. Bij u of bij ons op kantoor.

Neem contact op met Studio Luc via 06-21576931 of stuur ons een mailtje via het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bekijk ook eerder gemaakte websites in ons portfolio.

Neem dan contact op met Studio Luc

*